Egy jól eső vacsorához, egy nehéz nap végére, egy baráti összejövetelre vagy akár ünneplésre. A sörözéshez nem kell alkalom, mert akármi történik is éppen, az biztosan lehet sörözős alkalom.
A habzó, borostyánszín ital népszerűségéhez minden bizonnyal hozzájárult, hogy egy minden alkalomhoz, minden ételhez, minden eseményhez passzoló nedüről van szó, de azért mi a sörrel kapcsolatban is tudunk nem mindennapi élményt kínálni.
Nem mindennap lehet nem csak megtekinteni, hogy hogyan készül kedvenc sörünk, de rögtön ki is próbálni az itallap zászlóshajóit – a FIRST Craft Beernél azonban van rá lehetőség.
A főzdetúra egy speciális edukációs program, melynek lényege, hogy az érdeklődők megismerkedjenek a kompromisszummentes, kisüzemi sör készítésének alapanyagaival, a sörfőzési technológiával, a sör készítésének folyamataival.
Az egy órás túra során megismerkedhettek a sör elkészülésével a maláta kiválasztásától a kiszerelésig. A túrát 4x2dl minőségi kisüzemi sör kóstolása koronázza, mondhatnánk, ez lesz a hab a tortán – azaz a sörön. A kóstolóra a Taproomban kerül sor, ami egy olyan kóstoló terem, mely közvetlenül a főzdében található.
A Taproomból üvegablakon keresztül maga az üzem is látható. A speciális sörözőben 10 sörcsap és egy Bottleshop található, ahol főzdefriss állapotában kóstolhatják meg az érdeklődők a FIRST Craft Beer ízgazdag, illatos söreit, valamint elviteles vásárlásra is van lehetőség.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!