Vannak esetek, amikor egy süteménynek nem kell többet nyújtania, elég, ha finom. Nem véletlenül készül annyi somlói galuska a vasárnapi ebéd mellé. Ugyanakkor vannak események, amikor a desszert látványa is fontos. Azokon az alkalmakon, amikor tortát készítünk, szeretnénk már a látvánnyal is meglepni az ünnepelteket. A különlegesen díszített, habos-fodros, marcipános és ehető gyöngyös tortaköltemények után az utóbbi évek egyik legnagyobb trendje a meztelen torta lett. Ezt a már látványában is kifinomult, elegáns és sikkes édességet pedig most meg is tanulhatod elkészíteni!
A tanfolyamon egy 12 szeletes tortát készítetek el. Megtanuljátok a meztelen torta betöltését, lehelet vékony lekenését.
Minden trükköt és technikát megmutatnak a tökéletes végeredményért. Saját kezűleg elkészítetek egy cukorvirágot is, amivel díszítitek a tortát.
Minden eszközt biztosítanak, semmit nem kell hozni. A workshopon üdítőket, teát, kávét és süteményt kínálnak. Részletes leírást adnak a tanfolyami anyagról, amiben a recepteket is megtaláljátok (piskóta, főzött krém, főzött vajkrém, cukormassza, ételragasztó).
A workshopon előre elkészített krémekkel és piskótával dolgoztok majd. Az elkészült tortához dobozt biztosítanak, így azt haza is tudod vinni. A tanfolyam kb. 5-6 órát vesz igénybe, a csoport tempójától függően.
A tanfolyamon elsajátított technikákkal a későbbiekben kreatív tortákat készíthetsz szeretteid nagy örömére! A krémek, a cukormassza és a többi hozzávaló tökéletesre finomított receptje nagy segítségetekre lesz ebben. Ez óriási előny, hiszen nem kell az interneten órákat tölteni a megfelelőnek látszó receptek keresésével. A tanfolyam során Burján Boglárkától lesheted el a meztelen torta és a cukorvirág készítésének technikáit. Elismerésre méltó szakértelmével maximális támogatásra számíthattok tőle, hogy a későbbiekben te is egy valódi mester tapasztalataival felvértezve készíthesd el saját szemet gyönyörködtető, és ízében is páratlan finomságaidat.