Mindig is szerettél volna olyan finom, színes és tökéletes macaronokat készíteni, mint amilyeneket a francia cukrászdákban látsz? Most itt a lehetőség! Az exkluzív macaron készítő kurzuson profi cukrászok segítségével megtanulhatod, hogyan készíthetsz tökéletesen roppanós és krémesen lágy macaronokat otthon. Legyen szó elegáns desszertről egy különleges alkalomra, vagy csak egy édes kényeztetésről, a kurzus végére te is mesteri macaronokat készíthetsz!
Az EASE Therapy Macaron büntetlenül Klubját azoknak találták ki, akik azt sem tudják, mi fán terem a fakanál, de brillírozni szeretnének barátaik, családjuk és persze maguk előtt.
A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze. Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered, később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.
A bónusz értéke - ha mégsem szeretnél részt venni a kurzuson - felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál, az Ízbisztróban étel, ital fogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására
Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy megtanuld elkészíteni a tökéletes macaronokat! Legyen szó születésnapról, esküvőről vagy csak egy édes kényeztetésről, a macaron készítő kurzus végére te is elbűvölheted szeretteidet ezekkel a különleges finomságokkal. Jelentkezz most, és válj a macaronkészítés mesterévé!