Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik az íz az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Macaron Bűntelenül klub Rád vár, ha szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül mennyei desszerteket fogyasztani!
Az EASE Therapy Macaron büntetlenül Klubját azoknak találták ki, akik azt sem tudják, mi fán terem a fakanál, de brillírozni szeretnének barátaik, családjuk és persze maguk előtt.
A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze. Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered, később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.
A bónusz értéke - ha mégsem szeretnél részt venni a kurzuson - felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál, az Ízbisztróban étel, ital fogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására