Friss tésztát készíteni az alapoktól különleges és kreatív munka, melynek fortélyait bárki könnyen elsajátíthatja, hiszen nem kell hozzá semmi több csak tojás, liszt, meg egy kis kézügyesség.
Tanuld meg a tradicionális olasz „pasta fresca” azaz friss házi tészta készítésének technikáit a kézi gyúrástól, nyújtáson át a formázásig, majd sajátítsd el a modern konyhákban egyre gyakrabban bevetett tésztanyújtó gép használatának a praktikáit is.
Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Pasta Esten most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!
A kurzus elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjaikba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Minden egészségesen, tartósítószer, színezék éss cukormentesen kerül elkészítésre!
A kézműves tészta kurzus menüje:
Friss házi tészták:
- Diós gorgonzolával töltött tortellini
- Ricottával töltött ravioli
- Fetuccine/Tagliatelle tészták
- Zöld lasagna spenóttal színezve
- Cavatelli
Szószok:
- Tradícionális paradicsomszósz
- Pesto rosso
- Alla norma padlizsános szósz
- Tejszínes laskagombás szósz
- All’olio
Bónuszaik, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál, az Ízbisztróban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.