Fedezd fel az élelmiszer-allergiák és intoleranciák tüneteit biorezonanciás vizsgálattal!
Az ízlésed folyamatosan változik az életed során, és általában olyan ételeket választasz, amelyeket jobban szeretsz – legyen szó édességekről vagy savanyú ízekről. Azonban nehéz eldönteni, melyik étel hogyan hat a szervezetedre rövid és hosszú távon. Ha rossz a közérzeted, puffadást, hasi fájdalmat tapasztalsz, esetleg bőrproblémák, pattanások vagy ekcéma jelentkezik, akkor érdemes elgondolkodnod az ételintolerancián vagy élelmiszer-allergián. Az allergiák tünetei sokfélék lehetnek, és előfordulhat, hogy az allergének nem azonnal, hanem csak órákkal vagy napokkal később okoznak panaszokat. A pontos diagnózishoz minden esetben szűrővizsgálat szükséges.
Az élelmiszer-allergia akkor alakul ki, amikor az immunrendszered bizonyos élelmiszerek összetevőit tévesen káros anyagként érzékeli, és védekezik ellenük. Az allergia nem feltétlenül velünk született állapot, akár idősebb korban is kialakulhat. Napjainkban az allergiát népbetegségnek tekintik, hiszen minden második ember szenved tőle.
Milyen tünetek esetén gyanakodj allergiára?
Allergiás reakciót számos tényező kiválthat, mint például pollenek, állatszőr, élelmiszerek stb. Az alábbi tünetek valamelyikének megjelenése esetén érdemes allergiavizsgálatot végeztetni:
- Viszketés, torokviszketés
- Csalánkiütés
- Az ajkak, nyelv, torok megduzzadása
- Ödémás tünetek
- Hányás, hasmenés, puffadás
- Hasfájás, szédülés
- Ekcéma, nyálkahártya-duzzanat
- Légzési nehézségek, tüsszögés
Fájdalommentes biorezonanciás allergiavizsgálat a Déli Gyöngy Stúdióban
A Déli Gyöngy Stúdióban tűszúrás nélküli, biorezonanciás diagnosztikai vizsgálattal állapítják meg, hogy mely anyagokra érzékeny a szervezeted. Az eljárás során egy tompa hegyű, toll-szerű eszközzel mérik a tenyered egy pontját, miközben a másik kezedben egy másik műszert tartasz. A vizsgálat teljesen fájdalommentes. A Voll-féle elektroakupunktúrás módszer segítségével vérvétel nélkül is kideríthető, hogy mely élelmiszereket és táplálékokat fogyaszthatod biztonságosan, és melyeket érdemes kerülnöd. A vizsgálat során nemcsak az élelmiszerekkel szembeni érzékenységed derül ki, hanem más anyagokkal, például pollenekkel, nehézfémekkel, vegyi anyagokkal, kozmetikumokkal és homeopátiás szerekkel szembeni reakcióid is.
Kinek ajánlott a biorezonanciás vizsgálat?
Ha gyakran tapasztalsz fáradtságot, emésztési panaszokat, gyulladásos betegségeket, vagy idegi problémákat, érdemes részt venned a vizsgálaton. A szervezeted állapotának felmérése mellett képet kapsz az immunrendszered gyengeségeiről és azok okairól, valamint arról, hogy mit kell tenned a méreganyagok eltávolítása érdekében. Amint felismered az allergéneket, könnyedén megszabadulhatsz a felhalmozódott méreganyagoktól, és az immunrendszered újra egyensúlyba kerülhet.
Biorezonancia vizsgálati lista
Az alábbi élelmiszerek és anyagok esetén érdemes elvégeztetni a vizsgálatot: amaránt, burgonya, citrom, csicseriborsó, cukor, fekete tea, lencse, csokoládé, bab, nátrium-glutamát, marhahús, zöldborsó, alma, árpaliszt, joghurt, kacsa, kakaó, ponty, kelbimbó, kávé, kecsketej, kecskesajt, nyúl, tehéntej, tehénsajt, pulyka, kukorica, csirke, élesztő, kefir, lazac, mák, makréla, vaj, méz, ecet, olivaolaj, zabliszt, paprika, bors, sör, narancs, pisztráng, búzaliszt, paradicsom, repceolaj, birkahús, tojásfehérje, tojássárgája, napraforgóolaj, tejföl, szója, tönköly, só, tofu, tonhal, sertéshús, sertészsír, fehérbor, vörösbor, dió, káposzta, rozsliszt, földimogyoró, amerikai mogyoró, málna, grapefruit, spenót, kókusz, banán, kiwi, mandula, ananász, rizs, köles, hajdina, tök, brokkoli, vajbab, retek, karfiol, karalábé, zeller, sárgarépa, petrezselyem, spárga, hagyma, fokhagyma, uborka, őszibarack, mandarin, sárgadinnye, egres, füge, ribizli, cseresznye, meggy, szilva, körte, szeder, áfonya, szőlő, sárgabarack, eper, hering, gombák, őszi virágpor, nyári virágpor, tavaszi virágpor, fűz, kőris, nyír, platán, pázsitfűfélék, éger, hárs, útifű, kender, tiszafa, libatopfélék, fehér üröm, fekete üröm, tölgy, gyertyák, nyárfa, akác, fenyő, bodza, csalán, boróka, fémek, toll, kutyaszőr, macskaszőr, méhméreg, dohány, gyógyszerek, penészgomba, poratka, háztartási por, levegő allergének, fogászati anyagok, festékanyagok, mosószerek, candida, glutén, laktóz, casein, parlagfű, görögdinnye.
A vizsgálat fájdalommentes, és mindössze 60 percet vesz igénybe.