Egy kívül ropogósra, belül omlósra sült grillcsirkét bárki bármikor összedobhat otthon is... aha, persze, meg Elvist is látták tegnap, ott bendzsózott a Margitszigeten. No de minek is bajlódni, kísérletezni páccal-hússal-sütővel, amikor Brigád-áron is akad pompás grillcsirke-lakoma, illő helyen és hangulatban, pazar kiszolgálással?
Aligha akad emblematikusabb vendéglátóhely Miskolcon a Vigadó Étteremnél. Évszázados múltjával, kimagasló igényességével, kitűnő konyhájával nemcsak az éhes betérőt kényezteti, de a nagyváros közéletének egyik meghatározó színtere is. Ezúttal viszont nem nagyívű rendezvényre, hanem kiadós csirke-falatozásra csábítja mindkét nem képviselőit.
A tökéletesen pácolt és sütött, minőségi (egész) grillcsirkét a nőknek ajánlott menüben diszkrétebb adag köret, üde, roppanós saláta kíséri, az omlós falatokat pedig választott üdítő vagy ásványvíz öblítheti le. A fiúknak az aranybarnára sült, derék szárnyashoz férfias adag köret, savanyúság dukál, no meg egy korsó frissen csapolt sör.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!