A zacskós leves bizonyos helyzetekben akár jól is eshet, és ismerünk embereket, akik gyakorlatilag virslin és mirelit sült krumplin nőttek fel. De nem szabad megelégedni ennyivel, a konyhában mindig lehet újat, mindig lehet jobbat tanulni. A Brigád mai bónuszával a Miele Főzőiskola Kulináris praktikák elnevezésű rendezvényén vehetsz részt 4.490 forintért. Bónuszoddal a Miele Főzőiskolában négy gasztronómiai tematikából választhatsz, és akármelyik tematikát is választod, a közös főzés fantasztikus élményét egy exkluzív, a legelegánsabb éttermekhez méltó környezetben élheted át.
Az olasz konyhát rendkívüli választékosság és könnyedség jellemzi. Földrajzi adottságaiból adódik, hogy rengeteg halat, rákot fogyasztanak elsősorban roston vagy rántva. Közismert, hogy előételeik közül a tésztafélék kiváltságos helyet foglalnak el, a tésztákra általában kevés öntetet tesznek, melyben a főszerepet a paradicsom játssza.
A mexikói konyha tradicionális étkeikhez három alapanyagot használnak a leggyakrabban, a tortilla, a bab és a chili elmaradhatatlan hozzávalója a főzésnek, de ezt megláthatod a mexikói, tematikus esten.
A franciaországi Provence tipikusan mediterrán vidék, kedvelt a kecske és a bárány, a tengerpartnak köszönhetően jelentős szerepet játszanak a halételek is. A provence-i előételek nagy része valamilyen krém, amit friss kenyérre kenve érdemes fogyasztani.
Erdélyben előszeretettel fogyasztanak káposztát, egyik jellegzetes ételük a csorbaleves, de a töltött káposzta is innen indult hódító útjára. A fő fogások között van a kukoricadarából készült puliszka, amelyből teljes hétköznapi és ünnepi étrendet állítható össze tejjel és különféle tejtermékkel.
Hogy melyik tájegység ízvilágában szeretnél otthonosabban mozogni, eldöntheted, ugyanis minden témához több időpont is társul, ráadásul minden alkalommal egészen családias hangulatban, összesen 12-en főztök, tehát biztosan elég figyelem hárul rád. Egy csapásra elfelejted majd a zacskós levest.
Tetszik? Ajánld az ismerőseidnek is!