Olyan nincs, hogy ne lenne alkalom a tortázásra, olyan viszont igen, hogy nincs érkezésed elkészíteni az édességet. Tortát enni ugyanis sajnos sokkal könnyebb, mint sütni: a tökéletes, habkönnyű piskóta eleve kényes fogás, és akkor még nem is beszéltünk a krémek alapanyagának fontosságáról, a bevonatról, és arról, hogy mindez összeállva ne csak egyszerűen finom legyen, hanem jól is nézzen ki.
Ha a tortakészítéstől elment a kedved, a tortaevéstől viszont nem, akkor bízd magadat, vagyis inkább a desszertet profi cukrászdára, és neked csak átvenni kell a tortakülönlegességet.
Az M3 torta málna, maracuja és mascarpone ízű krémek kombinációjával készült süteménykülönlegesség, az Opera tortába lágy, tejszínes kávékrém kerül, mely első osztályú kávélikőr felhasználásával készül. Igazi ínyenceknek ajánlott, akik szeretik a karakteres ízeket.
Bármelyik tortát választod is, csalódás nem fog érni, már csak alkalmat és társaságot kell találnod az édesség elfogyasztásához – de ez a rész már bizonyára rajtad sem fog ki.