Federico Fellini szerint könnyebb hűnek lenni egy étteremhez, mint egy nőhöz. A Dohány utcai forgalomból a PortH lépcsőin lefelé sétálva már kapiskáljuk, mire gondolhatott a mester. A változatosság mindennek a kulcsa. Nos, örömmel jelenthetjük, hogy a PortH Városi Csárda maga a sokszínű magyar lélek.
A PortH vörös szobájának buja, tüzes, szenvedélyes világa tökéletes randi helyszín, a fehér szoba könyvekkel teli, tiszta intellektusával hívogat egy kikapcsoló lapszemlére, tűnődésre a világ dolgairól, míg a jobbszárny zöld világa egy igazi csapatos italozás bűnös helyszíne lehet.
Ha a design nem volna elég, akkor beszéljen a helyről a fantasztikus étlap, ahol baráti áron találjuk meg gasztronómiánk féltve őrzött kincseit. A szakácsnőt látva a konyha nem pszeudohungarisch, hanem olyan, amellyel minden magyar anya igyekszik kimutatni gyermekének feltétlen szeretetét, beleértve a bőkezű anyai szív adagfelfogását is.
Ötezer forintba sok minden belefér: kezdésnek például libamáj lilahagymalekvárral vagy házi készítésű szarvas kolbász mézes-chilis mustárral, folytatásnak omlós kacsacomb fokhagymás tört burgonyával és törkölypálinkás almapürével, netán kenyérben sült mustáros báránycsülök. De nagyon jól jársz a kétszemélyes PortH tállal is.
És ami mindezt fokozza, az a hely hatalmas italkínálata, beleértve a pálinkakészletet, melyben megtalálható a Rézangyal különleges termelői pálinkájából gondosan kiválasztott PortH pálinka is, mellyel a tulaj a hely szellemét kívánta reprezentálni.
Federico Fellini szerint könnyebb hűnek lenni egy étteremhez, mint egy nőhöz. A Dohány utcai forgalomból a PortH lépcsőin lefelé sétálva már kapiskáljuk, mire gondolhatott a mester. A változatosság mindennek a kulcsa. Nos, örömmel jelenthetjük, hogy a PortH Városi Csárda maga a sokszínű magyar lélek.
A PortH vörös szobájának buja, tüzes, szenvedélyes világa tökéletes randi helyszín, a fehér szoba könyvekkel teli, tiszta intellektusával hívogat egy kikapcsoló lapszemlére, tűnődésre a világ dolgairól, míg a jobbszárny zöld világa egy igazi csapatos italozás bűnös helyszíne lehet.
Ha a design nem volna elég, akkor beszéljen a helyről a fantasztikus étlap, ahol baráti áron találjuk meg gasztronómiánk féltve őrzött kincseit. A szakácsnőt látva a konyha nem pszeudohungarisch, hanem olyan, amellyel minden magyar anya igyekszik kimutatni gyermekének feltétlen szeretetét, beleértve a bőkezű anyai szív adagfelfogását is.
Ötezer forintba sok minden belefér: kezdésnek például libamáj lilahagymalekvárral vagy házi készítésű szarvas kolbász mézes-chilis mustárral, folytatásnak omlós kacsacomb fokhagymás tört burgonyával és törkölypálinkás almapürével, netán kenyérben sült mustáros báránycsülök. De nagyon jól jársz a kétszemélyes PortH tállal is.
És ami mindezt fokozza, az a hely hatalmas italkínálata, beleértve a pálinkakészletet, melyben megtalálható a Rézangyal különleges termelői pálinkájából gondosan kiválasztott PortH pálinka is, mellyel a tulaj a hely szellemét kívánta reprezentálni.