Hozzávalók: pl. kisüsti és Cuba Libre, ágyas barack és Mojito, reszelt torma és salsa, jerk csirke és csabai vastagkolbász. Elkészítés és tálalás egyben: a komponenseket - melyek listája messze nem teljes - ízlésesen elrendezzük a Budai Várban, igényes programokkal, koncertekkel körítjük, végül parádés bónusszal tesszük még ellenállhatatlanabbá. Mert az is!
Az ősz kiemelkedő gasztroünnepére invitál a Brigád illatokra vadászó, tág orrcimpákkal és falatok felcsippentésére kész ujjakkal. A VII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál ezúttal is impozáns helyszínen, a Várban, a Hunyadi Udvarban várja a hungarikumokra éhes közönséget. Többszázféle párlat, huszonöt kiállító, a hazai főzdék krémje és termékeik színe-java, no meg tíz kolbászkészítő, bor- és sajttermelő ínycsiklandó „alkotásai” adják a pazar repertoárt.
S hogyan fér bele ebbe a kompozícióba a koktélokkal bélelt, fülledt, déltengeri hangulat? Simán, lévén a fesztivál vendége a Karib-szigetek: ételeivel, italaival (rum alapú koktélok), zenéjével és színpadi előadásaival varázsol nyarat és jókedvet a történelmi falak közé. A korábbi zajos siker nyomán ezúttal is indít helyszíni blendelő kurzust a Rézangyal, hogy akár te is próbát tehess, és elkészíthesd saját pálinka-házasításodat.
Az ínyencek már a Várba vágynak. Brigád-áron.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!