Emeril Lagasse, a híres amerikai chéf szerint egy étteremben minden sokkal komolyabb. Ezt azért jó, ha észben tartjuk, mert a Robinson étteremben vacsorázva egészen biztosan komolyan vesznek majd minket.
A Brigád most egy igazán előnyös ajánlatot harcolt ki a kedves közönségnek: féláron, vagyis 6.000 forintért egy 12.000 forintos vacsorát (étel-ital fogyasztást) költhetünk el másodmagunkkal a Robinson étteremben, mely a város egyik legkülönlegesebb helyszínén épült, egész pontosan egy szigeten. Ez a parányi sziget a Városligeti tavon található, és a hely szelleme, a tavon úszkáló vadkacsák, háttérben a Liget fűzfáival igazi romantikus háttérül szolgálnak egy itt elköltött vacsorához.
A Brigád most egy igazán előnyös ajánlatot harcolt ki a kedves közönségnek: féláron, vagyis 6.000 forintért egy 12.000 forintos vacsorát (étel-ital fogyasztást) költhetünk el másodmagunkkal a Robinson étteremben, mely a város egyik legkülönlegesebb helyszínén épült, egész pontosan egy szigeten. Ez a parányi sziget a Városligeti tavon található, és a hely szelleme, a tavon úszkáló vadkacsák, háttérben a Liget fűzfáival igazi romantikus háttérül szolgálnak egy itt elköltött vacsorához.
A gyönyörű környezet nem csak meleg időben élvezhető a teraszról, mivel az étterem hűvösebb, késő őszi vagy akár enyhébb téli estékre is felkészült, hogy a vendégek al fresco élvezhessék a konyhafőnök kényeztetését.
A Robinson nem olcsó étterem, és mégis, ebbe a 12.000 forint értékű fogyasztásba belefér vacsora két személynek: egy-egy főfogás itallal kísérve, vagy édesszájúaknak az ital helyett desszertkölteménnyel megkoronázva.
A szilvásváradi pisztráng pirított vajas mandulával, a fűszeres Angus steak bourbon mártással kemencés burgonyával vagy a mentás joghurt krém egyértelműen levesz mindenkit a lábáról. Az étterem magyar borai között megtaláljuk a vacsorához leginkább illőt, a kedves személyzet pedig azonnal segítségünkre siet, ha úgy érezzük a választáshoz egy hozzáértő tanácsa szükséges.