Az Apacuka nem csupán egy étterem. Több annál. Kávéház, találkozóhely, varieté is egyben, ahol a finomabbnál-finomabb ételek mellett tartalmas szórakozást is kínálnak. Ez az a hely, ahová beülsz és maradsz, mert jó. Hiszen itt a művészet és a gasztronómia ad jól sikerült találkát egymásnak a hét minden napján. Este bárzene, jazz és lounge dj-k adják az alaphangulatot, hétvégén pedig magyar és nemzetközi lemezlovasok zenélnek.
Itt az ételeket szakmailag kiemelkedő, kreatív, lelkes séfek készítik, a konyha igazi különlegességét pedig az adja, hogy egyszerre ötvözi a francia alapokat és a magyar konyhát.
Válasszátok a levesek közül a Karfiolkrémlevest pácolt lazaccal és kenyér chipssel (880 Ft), az előételek közül a Kecskesajtot trikolór friss kevert salátával és diós vinegrettel (1.680 Ft), a főételek közül pedig a Vörösboros szarvas ragu friss házi kenyérrel (2.880 Ft) vagy Sertésszűz vargányás gersli rizottóval (2.680 Ft). A kedvünkért ne gyertek el anélkül, hogy a Esterházy torta megkóstoltátok volna (880 Ft).
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!