Mondják, hogy nem kéne hanyatt fekve aludnod, meg hogy megárt, ha napozol. Azt is mondják, hogy este nem ajánlatos belaknod, és legjobb, ha kerülöd a húsfogyasztást, különösen a vörös húst. Sok mindent mondanak. De mit csináljanak azok, akik, ha nem esznek húst, képtelenek jól lakni? Ha te is egyike vagy azoknak, akit életre szóló, bensőséges viszonyt ápolnak a hússal, akkor az Andrássy úti Ring Caféban a helyed.
A Ringben pontosan tudják, hogy a steak az komoly dolog. Ha még nem ettél olyan húst, amit az angolok, amerikaiak, argentínok steaknek hívnak, akkor itt a legfőbb ideje. Nem, a flekken a siófoki restiben nem steak, és az a laposra kivert, ebben meg abban áztatott Stroganoff izé, na, az sem. T-bone, Bélszín, Rib-eye, Hátszín – beszélő nevek. A Ringben a minőségi magyar marhahúst vágás után 10 napig érlelik, mielőtt egyáltalán felmerülne, hogy megsüssék. Igény szerint szerzik be a friss húst (értsd: nem mázsára veszik egy diszkontban, és nem parkolják a mélyhűtőben), éppen ezért az előzetes asztalfoglalás kötelező.
De nem csak mi szeretjük a Ringben a steaket. Részlet a varosban.blog.hu írásából: „Hatalmas, ötvendekás húst hoztak a tányéromra, a félig átsült marha belül porhanyós, szaftos volt, tökéletes a zsírréteg az oldalán, és értékeltem azt a bátorságot is, hogy túlfűszerezés helyett a T-Bone valódi ízének előcsalogatására törekedtek a konyhán.”
Azt már mondtuk, hogy kettőt kapsz ebből a steak-élményből egynek az áráért, mindössze 4.900-ért?