UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel a Nobutól kaptunk még 350 bónuszt. Siess, mert ez is mindjárt elfogy!
Robert de Niro, Antonio Banderas és Lady Gaga is megízlelte már a Nobu Budapest japán-perui remekeit magyar főszakács tolmácsolásában; itt az idő, hogy Te is részese légy az élménynek! Legújabb ajánlatunkkal hazánk egyik legszínvonalasabb éttermében fogyaszthatsz el egy fúziós menüt a perui-japán-magyar kulináris barátság jegyében.
Omakase – annyit tesz: „szívből adjuk”. A kifejezést japán éttermekben használják akkor, amikor nem a vendég válogat az étlapról, hanem behunyt szemmel rábízza magát a séfre, aki a saját elgondolásai alapján állítja össze számára a menüt, méghozzá többnyire olyan alapanyagokból, amelyek egyébként nem szerepelnek az étlapon. Igazán ínyenceknek és bátraknak való játék ez, a séf számára pedig valódi stílusbravúr. A Nobu Budapest Omakase kóstolómenü persze nem lesz titok, tudni fogod előre, mi érkezik asztalodra, a különlegessége viszont az, hogy Schreiner Gábor főszakács saját, erre az alkalomra összeállított kreációit tartalmazza.
A Nobu filozófiája világszerte a japán és a perui konyha fúziójára épül, de amit most kapsz a vacsorán, azért egyedi, mert a főszakács a fogások elkészítéséhez kiváló minőségű magyar alapanyagokat is felhasznál. Végre egy hely, ahol barátian ölelkezhet össze a mangalicahús a perui fűszeres mártással.
De lássuk a teljes Omakase menüt:
Welcome cocktail: Lychee Martini
Új stílusú lazac sashimi
Bébi spenót saláta grillezett rákkal
Ropogós kacsamell eringhi gombával és borsos teriyaki szósszal
Sistergő tálban sült mangalica "toban yaki" fűszeres perui mártással
Puha páncélú rák tekercs
Maracuja brülé kókuszhabbal, kókuszpehellyel és kókuszfagylalttal
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!