Két emelet boldogság. Ez nemcsak egy film címe, hanem a hamburgerművészet alaptézise is. A hamburgernek nem az a lényege, hogy minél több műanyag hozzáadásával egy mértanilag szabályos formájú, de unalmas ízű képződmény jöjjön létre, hanem az, hogy gigaélvezet legyen.
Egy jó hambi az összes érzékszerv receptorait kéjesen borzolgatja. Ujjaid ráfonódnak a két bucira, és ahogy kissé összenyomod, tapintásoddal érzed, hogy ebből a burgerből nem spórolták ki az anyagot. Orrod eközben már beszippantotta a sült húspogácsa intenzív illatfelhőjét, a benne lévő fűszerek kellemes kipárolgását, ahogy elvegyülnek a zöldségek, a hagyma és a szószok illatával. Szemed dekódolja a gazdagságot, ami a színek és formák tobzódásában jelenik meg. És amikor beleharapsz...
A Roni Hami hamburgere az emeletes boldoságok, a gigaélvezetek típusába tartozik. A húspogácsát (sertés és marhahús is van benne) különleges házi fűszerezéssel teszik egyedivé. A húst szépséges, és méretes buci öleli át, a hús pedig társaságnak kap maga mellé uborkát, csalamádét, paradicsomot, némi hagymát. Az elmaradhatatlan ketchup és mustár teszi még szaftosabbá a találkozást ezzel a bestiával.
Kísérőnek pedig választhatsz mellé 2 dl forralt bort, vagy egy korsó Soproni sört, vagy 0,33 dl-es dobozos üdítőt (Coca-Cola, Coca-Cola light, Fanta, Sprite).
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!